Eğitimler
Eğitim takvimi
TÜV

işbirliğiyle

Gıda Güvenliği Yöneticiliği Sertifika Programı - TÜV Austria TÜV Austria
Gıda Güvenliği Yönetimi ilgili çalışmalarda görev alacak çalışanlar ile konu hakkında bilgi sahibi olması gerekli görülen çalışanlar ve yöneticiler bu eğitimden yarar sağlayabilecektir.
EĞİTİM DETAYLARI
Kalan Kontenjan 15 / 25
24 EYLÜL 2022
Cmt & Paz 10.00 / 17.00
42 Saat
Online Eğitim

Uzaktan Eğitim

Canlı Sınıf

KAYIT VE ÖDEME DETAYLARI
Fiyat, ödeme koşulları, eğitim konularının detaylı bilgisi için form doldurun

Tüm sorularınız için : 444 1 476 veya info@mindset.com.tr

DÖNEM
TARİH
GÜNLER
SAAT
KONTENJAN
PROGRAM ÜCRETİ
GROWTH ÜYE ÜCRETİ
TÜV Austria
24.09.2022
Cmt & Paz 10.00 / 17.00
42
25 / 15

Fiyatı görmek için form doldurun

Gıda Güvenliği Yöneticiliği Sertifika Programı - TÜV Austria TÜV Austria

444 1 476
EĞİTİM İÇERİĞİ

Genel Bilgi

Gıda Güvenliği Yönetimi ilgili çalışmalarda görev alacak çalışanlar ile konu hakkında bilgi sahibi olması gerekli görülen çalışanlar ve yöneticiler bu eğitimden yarar sağlayabilecektir.

Genel Bilgi
ISO 22000:2018

Gıda Güvenliği Yönetim Sisteminin Tarihçesi


Yüksek Seviye Yapı


Proses Yaklaşımı


Risk Bazlı Düşünme


ISO 22000 Maddelerine genel bakış


Temel Kavramların açıklanması – ÖGP, OÖGP, KKN vs


Kuruluşun Bağlamı


Liderlik


Planlama


Destek


Operasyon


Performans Değerlendirme


İyileştirme

HACCP - Tehlike Analizi Kritik Kontrol Noktaları

HACCP, Tarihçesi, Gelişimi


HACCP Terimleri ve Tanımları


HACCP Gıda / Ürün Güvenliği Ekibi


Ön Gereklilik Programları


Ürün Tanımları


Ürünün Tasarlanan Kullanımının Belirlenmesi


Ürün Akış Diyagramlarının Oluşturulması


Ürün Akış Diyagramlarının Doğrulanması


Potansiyel Tehlikeler, Tehlike Analizinin Yapılması ve Kontrol Önlemlerinin Belirlenmesi


GFSI Standartlarına Göre Değerlendirilmesi Gereken Tehlike Türleri


Kritik Kontrol Noktalarının (KKN) Belirlenmesi


KKN’ler için Kritik Limitlerin Belirlenmesi


KKN’ler İçin İzleme Sistemleri Oluşturulması


Düzeltici Faaliyet Planlarının Oluşturulması 


Doğrulama Prosedürlerinin Oluşturulması


Dokümantasyon ve Kayıt Tutma


HACCP Planının Gözden Geçirilmesi

FSSC 22000 V5

FSSC 22000 V5 Şeması


FSSC 22000 Ek Gereklilikleri


Ön Koşul Programları Standartları ve Gereklilikleri

BRCGS FOOD V8

BRCGS Gıda Güvenliği Standardı Geçmişi, Gelişimi


GFSI Onaylı Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri


BRCGS Kaynaklarına Ulaşım


Bölüm I. Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi


Bölüm II. Gereklilikler


Renk Kodlu Gereklilik Sistemi


Temel Gereklilikler

IFS FOOD Bilgilendirme

IFS- International Featured Standards ve Perakendeciler Birliklerinin Tanıtımı


IFS Food- Gıda Ürünlerinin Kalite ve Gıda Güvenliğini Denetleme Standardı Tarihçesi ve Revizyon Geçmişi


IFS Food Sertifikasyonunun Faydaları


IFS Food Standardını İşletmeler Neden Kurmalı ve Belgelendirmeli


Gıda Güvenliği ile İlgili Diğer Standartlar


Gıda Güvenliği Standartlarının Karşılaştırılması


IFS Food Standardına Göre Sertifikasyon İçin Ürün ve Teknoloji Kapsamları


IFS Food Standardına Uygun Kapsam Belirlenmesi


Standartta yer alan KO (Knock Out) Maddelerin Tanımı


IFS Food Standardına Göre Sapmaların ve Uygunsuzlukların Sınıflandırılması ve Tanımları


IFS Food Standardına Göre Sertifikasyon Skorunun Hesaplanması


IFS Food Standart Maddeleri

Gıda Güvenliği İç Tetkikçi

ISO 19011:2018’e göre


Denetim ve Denetçi Kavramları,


Denetim Programlanması


Yeterlilik/Uygunluk Denetimi,


Denetime Hazırlık,


Denetimin Gerçekleştirilmesi


Uygunsuzluk Kavramı ve Raporlaması


Denetim Raporlaması, Takip Denetimleri


Düzeltici Faaliyetler,


Denetimlerin Psikolojik Boyutları, Denetimde Etkin İletişim, Denetçi Özellikleri ve Yetkinlikleri


Etkin Bir Denetim İçin Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar,


Denetim Sırasında Yaşanılan Güçlükler ve Çözüm Yolları

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ

NELER ÖĞRENECEKSİNİZ

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi kurmak isteyen veya sisteminin iyileştirilmesi gerektiğini düşünen işletme yetkililerinde veya bu konuda kariyer yapmak isteyen profesyonellere ve öğrencilere BRCGS Food V8, FSSC 22000 V5, ISO 22000:2018 Standart gerekliliklerinin uygulama örnekleri ve vaka çalışılması ile anlatılmasıdır.

HACCP sistemi kurmak isteyen işletmelerin yetkili kişilerine sistem kurma konusunda detaylı bilgi verilmesi, HACCP sistemini kurmuş işletmelere ise kurmuş oldukları sistemi geliştirmek için gerekli bilgileri uygulama örnekleri ve vaka çalışılması ile verilmesi amaçlanmaktadır.

26 Eylül 2008 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Gıda Güvenliği ve Kalitesinin Denetimi ve Kontrolüne Dair Yönetmelik ve 17 Aralık 20011 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan Gıda Hijyeni Yönetmeliği, HACCP Sistemi’nin kurulmasını ülkemizdeki gıda işletmeleri için zorunlu kılmaktadır.

GFSI tarafından tanınan ve onaylanan standartlarda Gıda/Ürün Güvenliği Ekip Lideri’nin iki günlük HACCP Eğitimi’ne katılıp, sertifika alması gerekmektedir. Yine GFSI tarafından tanınan ve onaylanan standartlarda denetçi olarak çalışmak isteyen uzmanların HACCP Eğitimi’ne katılıp, sertifika alması gerekmektedir

 

Program Sonunda;

  • Sürekli olarak müşteri şartlarını ve uygulanabilir yasal ve düzenleyici şartları karşılayan güvenli gıdalar ve hizmetler sağlama yeteneği kazanacaksınız.
  • Hedefler ile ilgili risklerin ele alacaksınız.
  • Söz konusu gıda güvenliği yönetim sistemi gerekliliklerine uygunluğu gösterme yeteneği elde edeceksiniz.
SERTİFİKA

SERTİFİKA

Sertifika alma şartlarını yerine getiren ve sertifika almaya hak kazanan katılımcılara TÜV Austria tarafından sertifika verilecektir. TÜV Austria’nın sertifikası uluslararası geçerli bir sertifikadır.

 

Sertifika Şartları:

1- Programa en az %70 oranında devam etmek.

2- Sınıf içi yapılan çalışmalara katılmak.

3- Sınav sonunda geçer not almak. 

 

 

KAYIT ve ÖDEME

KAYIT ve ÖDEME

Bilgi ve Kayıt için lütfen form bilgilerini eksiksiz doldurun. En kısa zamanda size dönüş yapıp gerekli işlemlerle ilgili olarak bilgi verilecektir.

Ödeme Seçenekleri:

Kredi Kartıyla Peşin Ödeme

Kredi Kartına Taksitli Ödeme ( Online / Bonus – Maximum – Paraf – World )

EFT / Havale ile ödeme.

SIKÇA SORULAN SORULAR
SIKÇA SORULAN SORULAR
Uzaktan eğitimin avantajları nelerdir ?

Bilgiye erişimi güçleştiren tüm faktörleri ortadan kaldırdık.Bu eğitim modelinde, sahip olduğumuz zamanı en iyi şekilde yöneterek, ulaşım ve konaklama masrafı yapmanıza gerek kalmadan uzmanlık programlarımıza katılabileceksiniz. Eğitimler canlı sınıf ortamında gerçekleştirilmektedir.

Program kimler için uygundur, katılım şartları nelerdir?

Gıda Güvenliği Yönetimi ilgili çalışmalarda görev alacak çalışanlar ile konu hakkında bilgi sahibi olması gerekli görülen çalışanlar ve yöneticiler bu eğitimden yarar sağlayabilecektir.

Programda doküman paylaşımı yapılacak mıdır?

Eğitiminizin başladığı hafta itibariyle program koordinatörlüğü tarafından materyal paylaşımları gerçekleştirilecektir.

Eğitim sonunda sertifika verilecek mi ?

Sertifika alma şartlarını yerine getiren ve sertifika almaya hak kazanan katılımcılara hem Mindset Institute hem TÜV Austria tarafından iki ayrı sertifika verilecektir. TÜV Austria’nın sertifikası uluslararası geçerli bir sertifikadır.

 

Sertifika Şartları:

1- Programa en az %70 oranında devam etmek.

2- Sınıf içi yapılan çalışmalara katılmak.

3- Sınav sonunda geçer not almak.

Ödeme ve kayıt koşulları nelerdir?

Kayıt işlemlerinizi online sistem üzerinden tamamlayabilirsiniz. Online ödeme sistemi 7/24 hizmet vermektedir.

Üyelik oluşturarak giriş yaptıktan sonra farklı ödeme seçeneklerinden sizin için en uygun olanı seçebilir ve satınalma işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Satınalma işlemini tamamladığınızda kaydınız gerçekleşir ve tarafınıza gerekli evraklarla ilgili bilgilendirme maili gönderilir. 

Eğitim kurumumuza özel olarak planlanabilir mi ?

Eğitim programı, kurumların farklı ihtiyaçları ve gelişim hedefleri doğrultusunda yeniden tasarlanarak uygulanabilmektedir.

Kurumunuza yönelik talebi iletmek için aşağıda yer alan kurumsal eğitim başvurusu formunu doldurabilir, sizin için en uygun teklifi alabilirsiniz. 

KURUMSAL BAŞVURU
Bu eğitimi kurumsal olarak planla ve uygula Mindset Institute kalitesi ve denetimi altında takımın veya şirketin için eğitim planla. Yeni beceriler kazanmanıza, çalışanlarınızın gelişimini yönetmenize ve işgücünüzü eğitmenize nasıl yardımcı olabiliriz?